Om Magnifusson

OM MAGNIFUSSON

Magnifusson

HISTORIA & VISION

Magnifusson är ett företag sprunget ur en fascination för chili och goda tillbehör till mat. Det var under sensommaren 2015 som en idé föddes att producera chilisåser med råvaror av hög kvalitet och helt utan tillsatsämnen. Inga förtjockningsmedel, färgämnen eller extra konserveringsmedel. Det ska vara rena produkter vi levererar, inget annat.


Företaget har under åren utvecklat flera olika produkter, däribland omkring ett 15-tal chilisåser. Varje sås har sin egna karaktär och styrka. Ingen sås är den andra lik, och det finns enligt oss alltid en sås som passar, oavsett vem man är eller vad man äter den med. 


Samtliga av Magnifussons produkter är producerade med kärlek och omsorg i Falun, i hjärtat av Dalarna. Produkterna återfinns hos flera spridda återförsäljare i Dalarna. Målet är att inom en snar framtid även att kunna presentera återförsäljare utanför Dalarna.
Magnifusson har även en webshop som är öppen dygnet runt, året runt. Företaget medverkar även regelbundet på olika matmarknader och gastronomiska event runt om i Dalarna och ibland utanför länet.


På vår hemsida, Facebook samt Instagram kan du följa oss och hålla dig uppdaterad kring våra produkter samt var de säljs. 

Kontakta oss

Copyright © All Rights Reserved